Verslag over een onderwerp

De verslagen die leden of andere schrijven voor publicatie op deze website staan in 6 categorieën afhankelijk van je rechten kun je er 2, 4 of 6 lezen.

De verslagen zijn benaderbaar om te kijken en lezen via een:

  •    Blog met intro weergave.
  •    Overzicht lijst weergave.

 

Maak je keuze direct via het menu of hieronder:

Uitleg Blog Intro Weergave    Uitleg Overzicht Lijst Weergave  

 

Duiksport─Nieuws    Aankondiging van beurzen, foto of film avonden, sluiten duikplaats, enz Duiksport─Nieuws  
 
Duik Humor    Grappen en grollen met als onderwerp het sportduiken Duik Humor  

Wat is een BLOG met intro weergave

In het blog staat de inleiding van het verslag en de laatste staan bovenaan en de oudste onderaan. Een blog wat feitelijk de afkorting is van weblog is een reeks van berichten  over een bepaald onderwerp. Om het overzichtelijk te houden ie er voor gekozen om een blog te hebben met alleen de inleiding (intro) van het verslag. Na het lezen van de intro kun je door op een titel of op lees meer te klikken het gehele artikel lezen. Een goede inleiding zou de nieuwsgierigheid moeten prikkelen om het gehele verslag te willen lezen.

Wat is een overzichts LIJST weergave

In de lijst staan in een tabel de: Titels  /  Auteur | Hits  /  Aanpassingsdatum Een klik op de titel opend het gehele artikel. Als er een bewerk icoontje staat bij de titel is het je eigen artikel en kun je het aanpassen ook als je, je eigen verslag opend zie je linksboven dat bewerk icoontje verschijnen.

Waarom twee methodes

Via blog blog intro weergave kun je de intros lezen en daarna het gehele artikel. maar in de blogweergave staat ook de foto van de auteur boven het artikel door op deze foto te klikken ga je naar een blog met daarin alle artikelen van deze auteur die ergens op deze website staan en die je volgens de rechten van het artikel mag lezen.

Via overzicht lijstweergave krijg je een beknopte lijst die jezelf wel kunt sorteren per kolom. Tevens kun je via deze lijst ook een nieuw verslag aanmaken of een bestaand verslag van jezelf aanpassen.

Mobiel Main Menu