Logo N14

 

SponsorKliks is GRATIS en er is toch VEEL geld mee te verdienen voor CYANA. Als al onze leden hun online bestellingen maar ook boekingen van tickets en dergelijke via SponsorKliks zouden doen kan de contributie gemakkelijk met € 10,-- per jaar omlaag. Op deze manier sponsor je dus eigenlijk jezelf !

 

 

Met één extra klik kun je geld verdienen voor CYANA.

SponsorKliks kopie

Klik simpel op het logo van SponsorKliks en ga naar de webwinkel van je keuze.

Ook bekende namen als: MediMarkt - CoolBlue - Bol - KLM - Booking - Albert Heijn - Hotels - WehKamp enz. doen mee !

 

Aanbiedingen ontvangen ?

Met de knop hieronder kun je, je aanmelden bij SponsorKliks dan ontvang je wekelijks een nieuwsbrief met de beste aanbiedingen van de aangesloten webwinkels. tevens werkt dit goed als herinnering.

Aanmelden Nieuwsbrief SponsorKliks 

 

Het concept is simpel. Bestel via de SponsorKlik pagina van CYANA bij alle bekende webwinkels waar je normaal ook al koopt. Van alle aankopen wordt een percentage uitbetaald aan CYANA. Ook als je via de links hieronder naar een webwinkel gaat en iets besteld levert dat CYANA op deze manier commissie op. De prijs die je zelf betaald is gelijk aan de normale prijs! Het sponsorbedrag wat de webwinkel betaald aan Sponsorkliks wordt uitbetaald zodra er een saldo van 50 € is bereikt. CYANA krijgt uitbetaald maar we krijgen absoluut niet te zien wie er wat heeft besteld bij welke webwinkel.

De sponsor percentages zijn per webwinkel verschillend en soms ook product afhankelijk iets tussen 1,5 - 10% van het bestel bedrag soms een vast bedrag. Onderaan elke formele e-mail van CYANA vind je voortaan een link naar de sponsorkliks pagina van CYANA en ook elke nieuwsbrief van CYANA bevat voortaan z,n link.

Sponsor CYANA en doe die ene extra klik !
Graag het niet vergeten

Als U rechtstreeks naar de webwinkel gaat dan krijgt CYANA dus geen geld! Dit GRATIS sponseren werkt alleen door via de SponsorKlik pagina van CYANA naar de gewenste webwinkel te gaan.

Er doen meer dan 250 webwinkels mee aan SponsorKliks en daar kun je 4.369.462 producten kopen.

 

Saldo voor OWSV Cyana

  • Week 26 ► € 56,32
  • Week 27 ► € 67,83
  • Week 28 ► € 81,26

 licht 350 170