Gratis Introduik bij Cyana

Heb je altijd al is willen duiken? Kun je al duiken en wil je graag kennismaken met onze vereniging? Of wil je kijken of duiken iets voor je is? Ook dit seizoen organiseren wij gratis intro-activiteiten zodat je onze vereniging kunt leren kennen. Schrijf je in voor een introduik en neem met ons een duik in het zwembad, train een keer gezellig mee. De introduiken zullen beginnen met een presentatie over onze vereniging en worden vervolgd met een uitleg over duiken en het gebruik van duikmateriaal. Daarna neem je met perslucht een plons in het zwembad maken samen met een van onze ervaren instructeurs! Nadien laten we alles bezinken bij de borrel. Je hoeft enkel je zwemkleding mee te nemen, wij zorgen voor de rest. Mocht je zelf vinnen en een duikbril hebben breng die dan gerust mee.

Geef je wel even op voor zodat we met je komst rekening kunnen houden. Alle introductie-activeiten vindt je terug in de agenda.

Zaterdag 9 november 2019 van 19.30 - 2030u

Zaterdag 11 januari 2020 van 18:30 20:30u

Als je al een duikbrevet hebt kan je er ook voor kiezen om in plaats van de introduik te maken, gewoon gezellig mee te trainen en zo wel de rest van de introavond mee te krijgen (uitleg over de vereniging en de borrel). contacteer ons als je graag alleen mee wilt trainen. Mocht je dan nog twijfelen en wil je graag een keer ervaren hoe het is om in Nederland te duiken, dan is het ook mogelijk om een duikweekend mee te gaan als introducé. Kijk voor de data in de agenda en laat het ons weten.

► Aanmelden gratis introduik