Een missie is een mooi iets in het leven

Onderwatersportvereniging Cyana is eind 1997 opgericht door een 5-tal fanatieke duikers. De opzet van de vereniging moest aan een aantal zaken voldoen: Duiken en opleidingen volgens de NOB-richtlijnen, gezellig, niet te groot, gericht op familie, actief. Aan die richtlijnen is nooit afbreuk gedaan.

We bestaan momenteel uit 27 leden. Gezellig is het nog steeds, mede door een actieve evenementencommissie. En we volgen inderdaad nog steeds de NOB-richtlijnen. Zowel bij onze duiken als bij onze duikopleidingen. OWSV Cyana beschikt over een NOB instructeur die duikopleidingen mag geven.

Alsmede vrijwel alle NOB specialties zoals:

Zoeken en Bergen

Digitale Onderwater fotografie

Droogpak en nog 12 andere

Wat is er nog meer dan de NOB

Diverse leden en ook instructeurs zijn het eindniveau wat nog door de NOB wordt ondersteund inmiddels ontstegen. Om aan de behoefte van de fanatieke leden te voldoen ondersteunen we ook alle technische duikopleidingen van de IANTD en voor de veiligheid alle DAN opleidingen

We beschikking over een eigen reanimatietrainer, een eigen vulstation (ook Nitrox en Trimix) en een eigen servicemonteur voor ademautomaten.

Maar de missie is nog steeds gezellig en veilig duiken de slogan "Diving the planet" zegt eigenlijk wel genoeg.

Aanmelden Nieuwsbrief OWSV Cyana

Probeer onze interessante nieuwsbrief eens uit !   Elke twee maanden komt er één nieuwe nieuwsbrief uit.
Het is GRATIS en U kunt zich altijd weer afmelden. Uw gegevens worden verder nergens anders voor gebruikt !