Contact vertrouwenspersoon OWSV Cyana

Als u op het punt staat om dit contactformulier voor de vertrouwenspersoon te gaan gebruiken is er waarschijnlijk iets gebeurd wat niet de bedoeling was, bij voorbaat al onze verondschuldigingen daarvoor namens Onderwatersport Vereniging CYANA.
 
CYANA is een NOB vereniging en al onze leden worden aangemeld bij de   logo
CYANA onderschrijft het beleid van de NOC*NSF aangaande gedragscode sport en doet er veel aan om ongewenst gedrag zoals pesten, belediging, discriminatie en seksuele intimidatie te voorkomen. Onze vrijwilligers die een gezagsrelatie met de leden hebben moeten daarom verplicht een VOG (verklaring omtrent gedrag) overleggen.
 
De vertrouwenspersoon is: Kees de Klein en die is ook bereikbaar via: 06 51 52 76 44 of het e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
U kan ook het onderstaande formulier gebruiken, graag zo volledig mogelijk invullen, per vraag vind je de uitleg onder het Vraagteken icon 20
 
 

    

Bij onderwatersport vereniging Cyana willen we het graag veilig houden voor iedereen. We proberen er als bestuur alles aan te doen om al onze vrijwilligers er op te wijzen dat ze integer en met respect met alle leden dienen om te gaan. Zaken als pesten, belediging, discriminatie of seksuele intimidatie worden niet getolereerd binnen de vereniging. Alle bestuursleden, trainers, instructeurs en de vertrouwenspersoon hebben een VOG (verklaring omtrent gedrag) overlegd voordat ze in functie zijn getreden, deze VOG wordt regelmatig vernieuwd.

Toch kan er altijd iets mis gaan daarom hebben we dan ook een vertrouwenspersoon aangesteld. Als er iets is wat je dwars zit aangaande gedrag van andere leden, commissieleden, trainers, instructeurs of het bestuur dan kun je dit in vertrouwen bespreken met de vertrouwenspersoon.

De vertrouwenspersoon is:

Kees de Klein

Telefoon: 06 51 52 76 44

Als lid, kun je als je inlogt op de website, ook zijn adres vinden en hem ook rechtstreeks een e-mail sturen. Ten gevolgen van de AVG wetgeving mogen we zijn privé e-mail en woonadres niet publiek op de website plaatsen.

 

Wat gaat de vertrouwenspersoon doen nadat U het contactformulier heeft verstuurd 

U krijgt na het verzenden automatisch een ontvangstbevestiging met daarin ook alle ingevulde gegevens voor uw administratie. Ook gaat er een e-mail met uw gegevens naar onze vertrouwenspersoon zodat die direct aan de slag kan. De vertrouwenspersoon gaat uw probleem bestuderen en zo snel mogelijk persoonlijk contact met u opnemen.

 

►Naar startpagina van OWSV Cyana zonder het formulier te versturen